Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
3.966 Ft (3.123 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Testápoló DOVE Revitalising 400ml

Ár:
3.966 Ft (3.123 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Várható szállítás: 2024. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: DOVE
Szerezhető hűségpontok: 40

 

Leírás

Termék információk
Termék jellemzők:
- Dove tápláló testápoló goji bogyó kivonattal és kamélia olajjal
- A dél-koreai nők szépségrituáléi ihlették
- Azonnal táplál és hidratál a ragyogó bőrért
- Frissítő illata felébreszti érzékeidet
- Minden bőrtípusra
- Bőrgyógyászatilag tesztelt

A dél-koreai szépségrituálék által inspirált testápolónk goji bogyó kivonatot és kamélia olajat tartalmaz. Segít táplálni a bőrödet, miközben felébreszti az érzékeidet, és az álmos reggeleket energikus nappalokká varázsolja. Az ásványi anyagokban és C-vitaminban gazdag goji bogyó híres antioxidáns és energizáló hatásáról, de mi leginkább azért szeretjük, mert segít táplálni és ápolni a bőrt. Csak masszírozd a testápolót bőrödbe az azonnali táplálásért és friss illata segít, hogy energikusnak érezd magad.

A Dove tápláló erejét a világ különböző tájairól származó nők szépségápolási ismereteivel ötvözve megalkottuk a természetes eredetű összetevőket tartalmazó, kényeztető illatú Nourishing Secrets termékcsaládot. A Dove tusfürdőtől kezdve a testápolón át a samponig és az izzadásgátlóig, a Dove Nourishing Secrets termékcsaládot a világ különböző tájairól származó nők természetes szépségrituáléi inspirálták.

Összetevők
Aqua, Glycerin, Stearic acid, Octyldodecanol, Petrolatum, Ethylhexyl cocoate, Dimethicone, Glycol stearate, Glyceryl stearate, Parfum, Caprylyl glycol, Phenoxyethanol, Cetyl alcohol, Acrylates/C10-30 alkyl acrylate crosspolymer, Triethanolamine, Sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl copolymer, Isohexadecane, Disodium EDTA, Stearamide AMP, Polysorbate 80, Dimethiconol, Sorbitan oleate, Camellia japonica seed oil, Lycium barbarum fruit extract, Lactic acid, Citronellol, Geraniol, Hexyl cinnamal, Limonene

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu