Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
4.330 Ft (3.409 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz

Kávékapszula NESPRESSO Original Barista Creations Caramello 10 db/doboz

Ár:
4.330 Ft (3.409 Ft + ÁFA)
Menny.:doboz
Várható szállítás: 2024. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: NESPRESSO
Szerezhető hűségpontok: 44

 

Leírás

A Barista Creations Flavoured Caramello igazi csemege, hiszen a világos pörkölésű latin-amerikai kávékhoz karamellaízt kevertünk. A karamella mámorító édességében szinte kikerekednek az Arabica szemek lágy ízei és kellemes, kekszes aromái. A krémes karamellával még izgalmasabbá varázsolt kávé arra készteti az embert, hogy egy percre lelassítson, és igazán átélje a pillanatot. Cappuccinoként elkészítve még jobban érvényesülnek a karamellás, kekszes ízjegyek.

Ebben a keverékben a klasszikus karamellával gazdagítottuk az édeskés kekszes és mogyorós ízjegyeket. 

Megosztott pörkölés: a brazil kávét világosra pörköljük, hogy szépen érvényesüljön sima, malátázott gabonás ízvilága, a kolumbiai kávék nagy része pedig rövid pörkölést kap, ami feltárja a szemekben rejlő finomabb aromákat. A finom szemcséjű őrlés még intenzívebbé varázsolja ezt a harmonikus kávét. 

Kényeztető pillanat, amikor a klasszikus karamellaíz csábító édessége egybesimul a Barista Creations Flavoured Caramello dél-amerikai Arabica alapkeverékével. A karamella mámorító édességében szinte kikerekednek az Arabica szemek lágy ízei és élvezetesen kekszes aromái. A brazil és kolumbiai kávészemeket világosra pörköltük, hogy az ital textúráját, íz- és aromavilágát pontosan olyanná formáljuk, ami mellett tökéletesen kibontakozhat a karamella.

Csomagolás:
10 kapszula őrölt pörkölt kávé Nespresso rendszerhez. Védőgázas csomagolásban.

Összetevők:
Őrölt pörkölt kávé

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu