Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Menü
Ár:
2.567 Ft (2.021 Ft + ÁFA)
Menny.:darab

Izzadásgátló deo REXONA Pure Duo 2x150ml

Ár:
2.567 Ft (2.021 Ft + ÁFA)
Menny.:darab
Várható szállítás: 2024. június 05.
Elérhetőség: Raktáron
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: REXONA
Szerezhető hűségpontok: 26

 

Leírás

Jellemzők
• Izzadásgátló védelem
• Női aeroszol
• Hatékony védelem
• Védelem a sárga foltok ellen
• Alma-, körteillat
• Motionsense technológia

Termék információk
Izzadás és foltok elleni védelem, hogy ruháidon a fekete mindig fekete, a fehér pedig fehér maradjon. Védelem a foltok ellen, ragyogó alma- és körteillattal.

Használati utasítás
Jól rázza fel és 15 cm-ről fújja a hónaljára. Csak a hónaljon használja.

Tárolás

Összetevők
Butane, Isobutane, Propane, Cyclopentasiloxane, Aluminum Chlorohydrate, PPG-14 Butyl Ether, Parfum, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Caprylic/Capric Triglyceride, Gelatin Crosspolymer, Cellulose Gum, Sodium Benzoate, Hydrated Silica, Aqua, Sodium Starch Octenylsuccinate, Maltodextrin, Hydrolised Corn Starch Octenylsuccinate, Silica, BHT, Alpha-Isomethyl Ionone, Benzyl Alcohol, Benzyl Salicylate, Citronellol, Geraniol, Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Limonene

Biztonsági figyelmeztetések
FIGYELMEZTETÉS:
Ne használja sérült bőrön. Kiütés vagy irritáció esetén ne használja tovább. Kerülje a belélegzést. Csak rövid ideig fújja, jól szellőztetett helyen, kerülje a termék hosszantartó kifújását. Ne permetezze a szem közelébe. Csak az utasításoknak megfelelően használja.
VESZÉLY:
Rendkívül tűzveszélyes aeroszol. Az edényben túlnyomás uralkodik: hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó. Tilos a dohányzás. Tilos nyílt lángra vagy más gyújtóforrásra permetezni. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem. Napfénytől védendő. Nem érheti 50°C hőmérsékletet meghaladó hő. Gyermekektől elzárva tartandó.

Allergének

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Árukereső.hu